img

Жестока война между Ани Цолова и Мариана Векилска

/
/
/
483 Views

Нова война назрява между двете бивши колежки и приятелки Ани Цолова и Мариана Векилска, научи ТРГ

След като преди месец последната обяви, че вече е самоосигуряваща се и е напуснала апетитния пост в Брюксел, заради който прекъсна ТВ кариерата си, сега Мариана е нанесла удар под кръста на Цолова като изкопирала бизнеса й. От няколко седмици насам бившата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ се хвали, че вече е журналист на свободна практика, както и треньор по публична реч.

Плановете на Векилска били след като животът в България се върне към нормалния си ритъм, тя да започне да организира и изнася семинари за начинаещите журналисти, въвеждайки ги в тайните на телевизията и тънкостите в говоренето пред публиката. Именно с това се занимава в последните 3 години Ани, от която бившата й колежка всъщност решила да взаимства идеята.

Когато слухът за новото начинание на Мариана стигнал до ушите на Цолова, тя не останала никак доволна.

И без това трудно успявала да привлича участници на семинарите й, а сега бившата й колежка щяла да отмъкне и част от нейните клиенти. Откакто бившата екранна половинка на Виктор Николаев се зае с това начинание, мнозина бяха скептични и смятаха, че едва ли ще може да изхранва семейството си с подобен тип работа. Оказа се обаче, че от всеки участник в семинарите си Цолова прибира по 300 лева и в крайна сметка си докарвала добри пари.

Всъщност конфликтът между Цолова и Векилска датира от над 10 години. Тогава Ани замести Мариана в „Тази сутрин“, тъй като втората излезе в отпуск по майчинство. Тогавашните шефове на бТВ останаха много доволни от Цолова, заради което я оставиха за постоянно до Николай Бареков.

Това прати Мариана Векилска в новинарската емисия, при това не централната, а обедната, докато Цолова не спря да трупа слава и да дърпа професионално напред, пише Ретро.

хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook