img

Жесток кошмар за новата любов на Гришо – Михаела! Баща й пребивал майка й пред нея!

/
/
/
346 Views

Считаната за новата половинка на Григор Димитров – певицата Михаела Филева, днес е успяла и щастлива, но черни сенки минават над миналото й, които със сигурност са оставили отпечатък за цял живот.

Михаела расте без баща още от 2-годишна, след като майка й Албена решава да напусне мъжа си заради системен физически тормоз. Бебето е отгледано с помощта на бабата и дядото.

„Майка ми се е осмелила да напусне баща ми в едни години, когато малцина са предприемали подобни стъпки. Причината за това решение била системно домашно насилие, което се е случвало пред мен. Много жени успяват да намерят извинение за насилниците в семейството си, но тя го е направила заради мен. Била е достатъчно смела, за да не приеме поведението нa баща ми за нормално и да се премести заедно с мен при родителите си. Отраснах с баба и дядо, те ме възпитаваха, а мама беше моят пример.

През годините повечето време бях с родителите й, докато тя работеше на няколко места, за да ни издържа финансово. С нея не прекарвахме много време заедно, но всеки момент е бил смислен и ценен. Днес осъзнавам, че е бил тежък период, но тогава не съм го усещала така.

Тя ме възпита така, че никога да не усещам липсата на мъжка фигура в живота си“, изповядва се самата Михаела, пише „Галерия“.

Майка й я научила да бъде самостоятелна още от дете. Затова и днес певицата не иска чужда помощ, защото е научена да се оправя сама с всичко. Изпълнителката станала финансово самостоятелна много рано.

От 16-годишна започнала да се издържа и припечелвала по някой лев, а още от дете пътувала постоянно по музикални фестивали. Подготвяла се добре и това й носело парични награди. С тях си купувала учебници, дрехи, покривала свои разходи и нужди и това я карало да се чувства самостоятелна.

После запазила тази скромност и вече като певица с хитове.

Въпреки че била известна, продължавала да живее в общежитие в Студентски град като студентка в Музикалната академия. Така се чувствала в своята среда, а и не виждала смисъл да робува на предразсъдъци, че след като се появява по телевизията, трябва да има определен стандарт на живот. Чак към края на следването си купила по-скъп автомобил, а после се пренесла и в самостоятелно жилище. В знак на благодарност миналата година Михаела купи къща на майка си в родния й град Велико Търново.

Жесток кошмар за новата любов на Гришо – Михаела! Баща й пребивал майка й пред нея!

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!