img

Жена влезе току що с мъжа си в болницата и когато тръгнаха по коридора, спешно трябваше да реагират-Ето как се случи всичко!

/
/
/
2341 Views

Бременна не успя да стигне до родната зала и с помощта на съпруга й роди в коридора от болница в Америка.

В момента на раждатено Тами Карин й направи снимки, които се разпространяват бързо в Интернет.

Максуел е роден в добро здраве.

Това е първият син на двойка, която има пет дъщери.

– Само влязохме през вратата и му казах: „Травис, време е. Той е тук! Свалих панталоните си, защото почувствах, че главата на бебето вече напира да излиза. Напрегнах се и усетих, че главата му излиза. Погледнах съпруга си и казах: „Трябва да го хванете“. Без колебание той направи точно това. Напънах се само веднъж и тялото ми направи останалото. И той беше там, точно там на пода на спешното отделение – обясни майката Джеси Хоган.

-Това беше най-бързото ми раждане, но в същото време най-съвършеното. Не беше по начина, по който планирах, но приключих без намеса, със здраво бебе и прекрасна подкрепа от хора до нас. Беше чудесно и завинаги ще обичам всяка памет за този момент „, добави тя.

– Спомням си, че съпругът ми сложи кърпа под главата ми, защото се притесняваше, че няма да се чувствам неудобно. Този човек е невероятен. Той е най-добрият баща и най-добрият съпруг и не знам какво бих правила без него този ден“, казва Хоган.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook