img

Жена случайно изми салам в съдомиялната и останките му я ужасиха до края на живота ѝ

/
/
/
584 Views

Рускинята Лада Глибина показа на своите приятели във Фейсбук какво ще се случи със салам, когато той няколко часа престои в съдомиялна машина.

Дадената ситуация предизвика буря от емоции, разделяйки мненията на два лагера. За някои ситуацията не е някакво феноменално откритие, докато за други, напротив, бе чист шок.

Неочаквано откритие

„Със семейството ми ядем колбаси. След хранене парче случайно попадна с мръсните чинии в съдомиялната. Миенето на посудата продължи три часа, след което аз видях какво е останало от салама“, пише жената във Фейсбук.

След изваждането му от съдомиялната, парчето салам се било превърнало в гъсто желе. При това формата му се била запазила, но цветът му бил изцяло изчезнал.

При това жената твърди, че е била купила един от най-скъпите колбаси, за който тя била сигурна, че е качествен и го смятала за натурален.

Гледайки на това, което било останало от салама, жената категорично заявява, че вече никога няма и да вкуси повече в живота си салам.

Ситуацията предизвика бурен спор.

Мнозина казаха, че въобще не се учудват от състоянието на колбаса, защото живеем във време, когато такъв развой на събитията е нещо обичайно. Днес много трудно могат да се намерят хранителни продукти, които да са напълно естествени.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook