img

Жена осиновила момче, което никой не искал. Ето как изглежда след година в новото семейство:

/
/
/
492 Views

Тази история изумила целия свят. Жена реши да осинови болно момче, от което дори лекарите се отказали. Тя успяла да му даде надежда и вяра в щастливото бъдеще.

Като цяло трябва да отдадем почит на хората, които осиновяват деца, за това трябва да имате много търпение и сила. А семействата, които вземат деца с физически увреждания, са върхът на доброто!

Днес в TRG ще ви разкажем тази страхотна история.

Присила Морс живее в САЩ и е активен потребител на социалните мрежи. Един ден тя попаднала на пост за болно момче, което никой не искал да осинови. Той току-що бил навършил седем години, но прекарал целия си живот в болници.

Жена осиновила момче, което никой не искал. Как изглежда то след година в новото семейство:

Момчето имало сериозни здравословни проблеми: церебрална парализа, сколиоза и сериозно забавяне на развитието. В този пост жената прочела кратка информация за него. Там било казано, че биологичните му родители почти не са хранили детето, не са му обръщали внимание и напълно го игнорирали.

осиновено-момче

По това време Присила вече имала деца: две нейни собствени деца и едно осиновено момиче. Жената помислила малко и все пак решила, че има достатъчно любов и грижи за още едно детенце. След няколко дни Присила и съпругът й вече били в центъра за осиновяване.

По-късно осиновителите разказват, че когато видели бебето Райън, са били шокирани. Детето приличало на скелет и трудно можело да се движи.

момче-осиновено

„Момчето беше много слабо и практически нямаше мускули. Беше дебело колкото ръката ми. Дори не можех да си представя, че всичко е толкова зле “, спомня си жената.

момче

Животът на момчето висял почти на косъм и новите родители го откарали на секундата в клиниката Вандербилт в САЩ. Лекарите трябвало да хранят детето със специална сонда и капкомери. И след две седмици лечение, момчето можело да бъде заведено при новото си семейство.

щастливо-момче

Минала една година, теглото на момчето се нормализирало, то започнало да се учи да говори и вече постига успехи. Райън се усмихва много и се радва да общува с други деца. А Присила казва, че вече почти никога не плаче.

семейство

Само благодарение на любовта, грижите и усилията на осиновителите си, детето започнало да се възстановява. Останалите деца в семейството също са много доволни от братчето си, играят си с него с удоволствие, четат му и му обръщат много внимание.

Източник: Свободна зона

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook