img

Жена изуми лекарите, след като излекува сама рак в 4-ти стадий, не с химиотерапия, а с…

/
/
/
437 Views
loading...
Кандис Мери Фокс отказала да се лекува с химиотерапия, след като и диагностицирали рак на щитовидната жлеза, а вместо това се отрекла от животинската храна и оставила своя „токсичен“ съпруг.

Изумени лекарите сега констатирали, че Кандис напълно се е преборила с болестта.

– Вместо да живея за забавлението, уикендите, работата и едни и същи неща всеки ден, аз напълно промених начина си на живот.

Реших да живея за себе си и да се наслаждавам на живота такъв, какъвто е. Това проработи, казва тази англичанка.

Кандис Мери ФоксОтказала химиотерапия

Ракът и бил диагностициран преди три години, след което е трябвало да отиде на работа. Когато ракът е започнал да процъфтява, отказала да отиде на химиотерапия.

– Вместо това започнах да се грижа за храненето си, всеки ден ядох ананас, грейпфрут, лимон, ябълки, киви и банани, посочва Кандис за британските медии. Тя също отстранила „токсините“, като алкохол, цигари и месо. Само шест месеца по-късно, болестта се е оттеглила.

Без подкрепата на съпруга

– Нямах подкрепа от съпруга си и това е причината да се разделя с него, пояснява Кандис, добавяйки, че от него е получила някои лоши и нездравословни навици.

Днес, след като е завършила собствената си терапия, тя е напълно здрава и щастлива, че е получила възможност за нов живот.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!