img

Жена даде парче пица на уличен бездомник. 2 дни по-късно едва не припадна, като разбра кой е СНИМКИ

/
/
/
1460 Views

Случвало ли Ви се е да срещнете на улицата любим актьор или певец и в първия момент да не го познаете?

Факт е, че звездите в реалния живот не се различават особено от нас. Точно за такава среща ще стане дума по-долу в ТРГ:

Преди две години французойката Карин Гомб и нейният 15-годишен син успяват да отидат в града на своите мечти – Ню Йорк. Те си купуват по парче пица, решавайки да прекарат останалата част от прекрасния ден в Сентрал Парк. Но тогава Карин вижда нещо, от което ще трепне сърцето на всяка добра жена.

Жената вижда бездомен мъж да рови из боклука. Французойката веднага се приближава до него, дава на мъжа собственото си парче пица и се извинява за това, че вече е изстинала малко.

– „Той попита какво има в чантата ми. Опитах се да отговоря на английски, но половината от думите излязоха на френски. Казах: „Съжалявам, че пицата вече е студена“, казва Карин.

– Той отговори: „Благодаря Ви. Бог да Ви благослови!„


Французойката няма представа кой е този човек. Само два дни по-късно персоналът на хотела влиза в стаята й с новия брой на вестника.

„Бездомникът“ се оказва самият Ричард Гиър, световноизвестният актьор. Сигурно и Карин навремето е въздишала по него в „Хубава жена“ и е мечтаела да срещне на живо принца от приказката. Е, срещнала го е!

По това време актьорът се снима във филма „Break for Thoughtlessness“, където играе бездомник. Самият той, както и целият филмов екип, запомня този момент завинаги. Тази история е толкова красива, че дори днес, две години по-късно, не може да не я споменем!

Нека всеки да я прочете, защото тя е наистина вълшебна и е един невероятен пример, от който можем да почерпим вдъхновение и надежда в утрешния ден!

Източник: lekuvai.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook