img

Жана Бергендорф с ново завоевание на любовния фронт, залюби директор

/
/
/
328 Views

Жана Бергендорф се радва на завиден късмет в последните месеци, научи trg. След като удари четвърт милион от лотарията, изпълнителката се похвали с още едно завоевание – този път на любовния фронт.

Тя е щастлива със солиден мъж да себе си, който май ще се окаже нейна стара тръпка – отбелязва изданието.

„Старата любов ръжда не хваща“ – с тези думи Жана Бергендорф обяви на своята страница във Фейсбук, че вече е щастливо обвързана. От известно време насам тя има връзка с доста симпатичен и сериозно изглеждащ мъж, който се казва Йордан и е родом от Пазарджик.

От записи, които самата певица е публикувала в социалните мрежи, става ясно, че и той като нея има много добър глас и талант за певец. Само че музиката е хоби за Данчо, а профилът му е от тези, които повечето хора класират в графа „много сериозни мъже“.

Според информация, която самият той е публикувал в социалните мрежи, е маркетинг директор на компания, която се занимава с производство и търговия със селскостопанска продукция. В нея работи вече цели 11 години, което още веднъж доказва, че човекът е изключително благонадежден.

Според неофициална информация пък, той има дъщеря от предишна връзка, която вече се познава със самата Жана и с нейния син Леон. Певицата дори е снимала двете деца на задната седалка на автомобил, в който пътува и самата тя.

kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook