img

Завинаги покер

/
/
/
553 Views

Покерът е игра, която може да бъде погледната от много различни страни от различни хора, като всеки от тях ще има собствено мнение за това как да подходи към играта и ничие решение няма да бъде грешно.

Покерът е една от най-старите игри в Света, родил се не в САЩ, и не някъде в Дивия Запад, а във Франция и Германия.

Хазартните личности, които играят за удоволствие, например виждат покера в краткосрочен план. Те винаги искат да побеждават бързо и да печелят по много. Техните джобове са пълни с пари и имат редица талисмани, които да им носят късмет.

Майсторите на покера обаче виждат играта в дългосрочен план, за тях играта на покер никога не свършва. Всяка една покер игра е просто част от друга по-дълга от нея, както и всеки турнир е част от серия турнири, които никога не свършват. Вашата покер игра може да продължи вечно и в Efbet покер онлайн.

Ако гледате в далечината, то това ще ви помогне да се справите с краткосрочните кризи, които със сигурност ще се появят в играта ви. Печелившия покер играч не вижда своята игра като печалба в определена сесия, а като печалба на час, защото те смятат, че играта на покер продължава непрестанно.

Ако един сериозен играч в кеш игрите печели средно по 50 лева на час, то ако си представим, че той играе за четири часа и загуби 100 лева, той ще си каже, че е спечелил 200 лева и не е загубил нищо. Ако си наумите, че играта на покер продължва вечно, това ще отвори пред вас цял един свят от нови възможности. Нова възможност може да получите и ако посетите сайта за еврофутбол прогнози и залози 7dniprognozi.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook