img

Заведение в Студентски град би шута на Благо Георгиев, плащали му по 10 000 лева на месец за да им прави реклама

/
/
/
307 Views

Бившият футболист Благой Георгиев бе запратен директно в тъч по отвратителен начин от столичното заведение „Буда шиша“, научи trg.

В продължение на 5 месеца Джизъса рекламираше локала из сутрешните телевизионни блокове, а от време на време ходеше в него, за да припали наргиле.

Известността на Джизъса бързо придаде добавена стойност на „Буда шиша“ и изстреля невзрачното кафене в рекламния космос, колкото и относително да е това, когато говорим за България.

В началото след откриването си в края на миналата година „Буда шиша“ буквално преливаше от клиенти, а купоните гърмяха с шеметна сила. Бутилките с шампанско се лееха като Ниагара, а водката извираше като Перловската река.

След прогонването на Благо като рекламно лице обаче „Буда шиша“ се свлече в пропастта на посредствеността. Персоналът се разбяга панически в посока морските курорти и заведението заприлича на пустиня.

Благой Георгиев останал като попарен, след като разбрал за неблагодарната постъпка на босовете на „Буда шиша“ да му обърнат гръб, вместо да го короноват с отделно сепаре, което да носи неговото име.

Не по-малко гневна била и Русата Златка, която също разхождаше изваяната си снага из жалкото кръчме само и само, за да помогне на мъжа на живота си.

Отделен е въпросът, че е абсурдно в центъра на Студентски град да има локал, който да пропагандира пушенето на наргиле, което депутатите ограничиха със специален закон.

Нищо чудно след промените, които настъпиха около заведението, то да смени името си и да се прекръсти от „Буда“ на „Буд(К)а!

Блиц спорт

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!