img

Засукана българка извъртя невероятен номер на турски търговец, разказът му е покъртителен…

/
/
/
870 Views

Съвсем наскоро селски ерген попиля българските жени и обяви как 40-килограмовите перхидролени пикли се превръщат в проститутки и контейнери за генетичен материал. Оказа се, че България е тясна за този тип жени и с измамите си те пробиват и в чужбина. Така още един наивен турски гражданин лудна по нашенка без да я е видял и… загуби пари. После се отби в най-близкото полицейско управление, за да пусне жалба.

Засукана българка извъртя невероятен номер на турски търговец, разказът му е покъртителен...

Интересно е, че в Турция са регистрирани десетки случаи на измамени мъже от нашенки в социалните мрежи.

Турският гражданин Мухитин Чънар (39 г.) от Анкара, който е търговец на антики се запознал с 24-годишната Асия Б. в социалната мрежа, която била от България, но имала и испански паспорт. Чънар твърди, че Асия го излъгала, че ще се омъжи за него и заявява, че десетки турски младежи попадат в капана на измамничките за обещание за брак, пишат за поредния случай турските медии. След като ставало ясно, че иде реч за измама повечето от пишман женихите не споделяли това с никого, за да не стават обект на подигравки.

Засукана българка извъртя невероятен номер на турски търговец, разказът му е покъртителен...

39-годишният Мухитин Чънар Мухитин се е запознал с Асия Б. във фейсбук и дълго време са общували чрез видео връзка и станали близки.

„Асия Б. ми каза, че е загубила родителите си по време на катастрофа и, че живее при леля си. Много се повлиях от нея и от личната й история. Продължихме да си говорим чрез видео връзки. Приятелството ни се задълбочи. Казах на семейството и приятелите си за връзката ни и че намеренията ми са сериозни с това момиче. След известно време решихме да се оженим. Аз започнах да се стягам за сватба тук, а тя да урежда идването си в Турция. Изпратих ѝ 400 евро, за да си изкара паспорт и за пътни разходи. Планирах годеж в един петъчен ден и поканих всичките си близки и приятели“, споделя Чънар пред турския вестник „Сьозджю“.

Мухитин отишъл да посрещне Асия Б. на Летище „Есенбоа“ в Анкара и очаквал с нетърпение да я види на живо. В този момент позвънява телефонът му. Била Асия.

„Тя каза, че ми звъни от летището, но спомена, че е възникнал някакъв проблем, поиска да преведа хиляда и петстотин евро, за да я пуснат. Даже ме свързва с уж някакъв служител. Човекът говореше много добре турски. Той също ми обясни, че, ако не се преведат парите, Асия няма да може да се качи на самолета“, разказва ужиленият Чънар.

Така той набързо събрал благодарение на свой приятел парите и ги превел на момента и пак зачакал с голямо вълнение пристигането на самолета, а заедно с него и бъдещата му годеница, мислейки си, че на всеки може да се случи подобен инцидент.

След малко телефонът отново звъннал, пак била Асия, но този път плачела сърцераздирателно.

„Обясни ми, че имала задължения за осигуровки на стойност хиляда и осемстотин евро и няма как да дойде, преди да са внесени. Плачеше по телефона, толкова професионално си изпълняваше ролята, че е невъзможно да не ѝ повярваш. Каза, че ще се самоубие, ако не се ожени за мен. Опитах да осъществя видео връзка, но тя отхвърли обаждането ми“, разказва с горчива тъга Чънар, който е изгорял хем в любовта, хем с парите.

След като Асия не му вдигнала телефона, Мухитин се усъмнил, че има нещо гнило и започнал още по-упорито да ѝ звъни, но тя му отхвърляла позвъняванията под предлог, че на летището било забранено да се говори с телефон. Накрая Чънар се сетил до поиска помощ от приятели в чужбина, а те го предупредили, че е попаднал в схема на измамници.

Чънар казва, че много късно се е сетил, че е жертва на измама, той заявил пред Асия, че е подал жалба срещу нея, а тя най-настойчиво го уверявала в любовта си. Молела го да преведе сумата от хиляда и осемстотин евро, след което е щяла уж да дойде при него, но Мухитин, който навреме се усетил, че е измамен, затворил телефона и повече не я потърсил.

Турчинът, който е завързал тази връзка с намерение за брак, накрая останал с попарени надежди и с разклатено психично здраве. Помислил е дори да се самоубие.

„Десетки турски младежи като мен биват завлечени с обещание за брак. Аз се разорих. Загубих парите си и станах за резил пред приятелите си“, жалва се Чънар.

източник: 24rodopi.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook