img

Защо другите бивши соцстрани са 30 години пред нас

/
/
/
256 Views

Доста години си играхме на партии и партийки, докато нараснаха до над 400 – фамилни, родови, приятелски, селски, квартални и т.н.

Тази причина е една от основните да сме в това състояние. Дават се за пример всички други бивши соцстрани, но те си запазиха и икономиката, и армията, и селското стопанство и тръгнаха по новия политически път. Сега са над 30 години преди нас. Младите избягаха, за да търсят работа по света. България е обхваната от страшна демографска катастрофа.

Правителството не взема никакви мерки и работи за своите господари, на които българският народ не им е нужен, а им е нужна нашата страна.

Тези дни народът на Унгария показа какво и как да се направи за преодоляване на една партия, която не се съобразява с неговите изисквания. Обединиха се всичките партии и победиха в столицата и всички големи градове.

По-голямата част от интелигенцията, на която е задължение да се грижи за народа, е доволна и си кротува.

Другата част от нея, водена от своите вождистки желания, си прави партийки, раздробявайки гласоподавателите. Видно е, че една шепа хора не са в състояние да променят нещата, но твърдо заявяват, че ще го направят, и лъжат електората, като му обещават, че след изборите ще настъпи рай.

Докога бе, българи? Ще се обединим ли като унгарците, или ще се топим като нация.

Инж. Христо Джуров

retro.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook