img

Заради любовница мафиотски бос от Черна гора с български паспорт допусна груба грешка и сега съжалява жестоко

/
/
/
1008 Views

Босът на един от най-опасните мафиотски кланове в Черна гора Йован Йовица Вукотич бил заловен в Турция по-рано този месец, след като полицията проследила любовницата му рускиня, съобщиха турски медии.

Според „Хабертюрк“ Вукотич, шеф на шкалярския клан в община Котор, бил депортиран в Сърбия, чийто гражданин е.

38-годишният мафиот бил заловен от полицията, когато излизал от голям търговски комплекс и се качил в луксозната си кола в Анталия на 8 септември. Сръбските власти били подали тайна информация на турските си колеги.

Турски официални лица разбраха, че мъжът е влязъл в Турция с фалшив паспорт под името Георги Андонов. Той бе депортиран в Сърбия часове след арестуването му.

Според „Хабертюрк“ турската полиция е открила Вукотич, като е проследила руската му приятелка, манекенката Екатерина Печенко.

Той твърди, че е прекъснал връзките си с престъпни групи в хода на разследването и поискал да сключи сделка със съдебните власти срещу признания.

Вукотич признал, че използва фалшиви документи, докато пътува в цяла Европа. Гърция също се интересува от него, настоявайки за контрабанда на 135 килограма кокаин.

Вукотич е издирван от Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина и Гърция за редица престъпления, включващи множество убийства и контрабанда на наркотици. Гърция вероятно най-много е заинтересована да види Вукотич в неин съд, защото го обвинява за контрабанда на 135 килограма кокаин.

Той също така е известен с близки връзки с Лука Бойович, който през 2003 г. уби сръбския премиер Зоран Джинджич.

Според сръбския в. „Blic“ арестът е бил извършен на 10 септември. Причината за задържането на Вукотич от турската полиция е, че той е пребивавал в страната с фалшиви документи.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook