img

Запорираха фирмите на Софи Маринова, огромното богатство на ромската перла се оказа мит

/
/
/
289 Views

Прецакани кредитори погнаха фолкпевицата Софи Маринова за 400 бона

Само мит се оказа огромното богатство на ромската перла Софи Маринова, научи ТРГ. От години се носят легенди как певицата издържа многобройната си рода, а самата тя тъне в завиден лукс. Истината е доста по-различна. Изпълнителката на вечния хит „Стари рани“ не само че не е натрупала бели пари за черни дни в банките, ами има огромни дългове на стойност близо 400 000 лева – отбелязва изданието.

Финансовото състояние на изпълнителката на хита „Стари рани“ никак не е розово – сочи проверка в Търговския регистър. Фирмите ѝ „Лоренцо мюзик“ и „Софи Гринго мюзик“ са с по два запора към два различни кредитора. Те обаче са наложени само върху дяла на Софи Маринова, което означава, че само певицата има стари сметки за разчистване от 2011 г. Борчовете й барабар с адвокатските хонорари на кредиторите й са над 370 хил. лева.

Според близки до певицата още преди 8 години служители в банката и кредитната фирма уведомили Софка, че ще извадят имуществото й на публичен търг. Твърди се, че предстоящият фалит на Софи бил приет много тежко от Гринго. Напук на слуховете, че е с нея само заради парите й, мачото не само че не я напуснал, но и преди 2 месеца се венча за нея.

Миналото лято Гринго излезе предсрочно от затвора заради добро поведение, след като излежа 10 месеца в пандиза. Твърди се, че наред с данъците и официалните кредити на певицата, която имала доста широки пръсти, дължала солидни суми и на свои по-заможни приятели.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!