img

Захари Бахаров – мъж за пример СНИМКИ

/
/
/
771 Views

Захари Бахаров е любящ съпруг и баща, и мъж за пример, научи ТРГ. Най-голямата звезда на родния театрален и филмов небосклон не се големее, води скромен и праведен живот и е изцяло отдаден на своето семейство.

Захари Бахаров

Един от водещите актьори на Народния театър всеки сезон е затрупан с представления и снимки, а междувременно не спират ангажиментите му като водещ на Националната лотария по Нова тв. Дори и през лятото, когато колегите му масово разпускат по морето, за Бахаров няма почивка и той не спира да работи. Затова и неговата половинка – журналистката Диана Алексиева, и двете им деца – Максим и Кая, отдъхваха на морето в Лозенец без главата на семейството.

Захари Бахаров

Преди дни Захари бе засечен от нашите фотографи да се прибира вкъщи след поредния работен ден. След като паркира в гаража си своя джип мерцедес, той направи оборка в колата, прибра в торбичка празните шишета от минерална вода и огризка от банан и ги изхвърли в близкия контейнер за боклук. След това се отби в аптеката, а после напазарува в близкия хранителен магазин. Следващата му спирка бе кварталният „плод и зеленчук“, където купи свежи зеленчуци и плодове за семейната вечеря и побърза да се прибере вкъщи. Известно е, че Бахаров много държи на здравословния начин на живот и пазарува само най-доброто за най-близките си хора, с които обича да прекарва всяка свободна минута. За разлика от мнозина т.нар. родни звезди, големият актьор не е почитател на бохемските компании и светския блясък и ревниво пази личното си пространство от светлината на прожекторите.

Захари Бахаров

„Макар че е много известен, Захари не се държи високомерно, винаги поздравява и е много любезен. Виждаме го често да пазарува, като се прибира, грижи се за семейството си. Те са много симпатични и възпитани хора”, коментираха съседи на звездата.

Захари Бахаров Захари Бахаров Захари Бахаров Захари Бахаров

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook