img

Захари Бахаров и Вергов заровиха томахавките, ето кой ги сдобри

/
/
/
682 Views

Захари Бахаров и Юлиан Вергов отново са най-добри приятели, научи trg. Година и половина след като скъсаха всякакви отношения помежду си и общуваха единствено по работа, двамата секссимволи заровиха томахавките. Говори се, че ги е сдобрил общият им другар Владо Пенев.

Че приятелството между бившите „мечки” е възобновено, стана ясно от обща ваканция в Андалусия, която си организираха няколко от най-популярните звездни двойки в родината. Сред тях бяха Захари Бахаров и Вергов заедно с официалните си половинки Диана Алексиева и Ирина Ялъмова. С последната Юлиан преди време бе разделен, но след това двамата отново се събраха за радост на дъщеря си Алена. Вергов и Бахаров не разкриха много подробности около това пътешествие.

Затова пък приятелите им Марта Вачкова и Владо Пенев, които пътуваха с тях, заляха социалните мрежи със снимки, от които се вижда, че компанията се е забавлявала прекрасно. Освен вече споменатите артисти, в нея са били още Теодора Духовникова със съпруга си Стефан и Евтим Милошев заедно със своята половинка Христина Апостолова. Почти на всички кадри, правени край маса, се вижда, че Вергов и Бахаров са седнали близо един от друг, което издава, че между двамата вече не е останала и следа от предишната вражда.

Че актьорите са се изпокарали, стана ясно в началото на миналата година

Тогава Захари Бахаров напусна общата фирма, която въртеше с Вергов и Владо Карамазов – „Трите мечки”. Както „Уикенд” тогава писа, Захари обърнал гръб на колегите си заради ангажименти в чужбина, които му пречели да работи наравно с тях. Той напусна и фирмата, и всички общи представления, с които в продължение на няколко години „мечките” обикаляха България и се радваха на богат урожай от продажбата на билети. Наложи се актьорите да спра да играят въпросните спектакли и то в момент, в който към тях имаше огромен интерес.

По този начин кранчето на финансовите постъпления за Карамазов и Вергов било врътнато, докато Бахаров продължил за прави луди пари от задграничната си работа. По този начин късането на деловите отношения станаро причина и за жестоко скарване между актьорите.

Това лято обаче лично Владо Пенев се заел да сдобрява Вергов и Бахаров. Засега не е публично известно точно как е успял да го направи. Но се говори, че е използвал факта, че и двамата обичат да летуват на един и същи къмпинг. Не било трудно да се намери повод да ги събере, след като са на едно място и нямат какво да правят по цял ден.

И така от среща на среща отношенията между звездите били изгладени. За съжаление, точно когато Вергов и Бахаров се сдобрили, от групата се отцепи третата „мечка” – Владо Карамазов. Той от месеци стои далеч от всякакви представители на артистичния свят и предпочита да общува с простолюдието, обикаляйки села и панаири в цялата страна.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook