img

Заедно ли са Мика Стоичкова и Айкут? Христо Стоичков сподели интересна СНИМКА

/
/
/
622 Views
loading...

Легендата на българския футбол Христо Стоичков публикува любопитна снимка в социалните мрежи, с която засили спекулациите около семейното положение на своята дъщеря Мика, научи ТРГ.

Бившият нападател на Барселона сподели преди часове стар фотос със своето семейство, на който изненадващо е и… Айкут Рамадан, пише блиц. В мрежата упорито върви слухът, че наследничката на Стоичков окончателно е разтрогнала годежа си с него.

Кадърът е придружен с още по-интересен надпис: „Моят отбор – цялото семейство“. Реакцията на легендата може би означава, че Мика и Айкут са решили да си дадат втори шанс.

Легендата на българския футбол Христо Стоичков публикува любопитна снимка в социалните мрежи, с която засили спекулациите около семейното положение на своята дъщеря Мика. Бившият нападател на Барселона сподели преди часове стар фотос със своето семейство, на който изненадващо е и... Айкут Рамадан, пише блиц. В мрежата упорито върви слухът, че наследничката на Стоичков окончателно е разтрогнала годежа си с него. Кадърът е придружен с още по-интересен надпис: "Моят отбор - цялотоЗаедно ли са Мика Стоичкова и Айкут семейство". Реакцията на легендата може би означава, че Мика и Айкут са решили да си дадат втори шанс. Припомняме, че според информациите Стоичкова е върнала на Айкут годежния пръстен и поискала окончателно да се разделят. Мика бе изтрила и всичките им снимки от социалния си профил. Двамата имат 2-годишна дъщеричка на име Миа. Рамадан й предложи брак няколко месеца, след като малката се роди. До сватба обаче така и не се стигна. Марица

Припомняме, че според информациите Стоичкова е върнала на Айкут годежния пръстен и поискала окончателно да се разделят. Мика бе изтрила и всичките им снимки от социалния си профил.

Двамата имат 2-годишна дъщеричка на име Миа. Рамадан й предложи брак няколко месеца, след като малката се роди. До сватба обаче така и не се стигна.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук
5.0
01

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!