img

Забавен тест: Изберете си двойка и ще ви разкрием какви сте във връзката си

/
/
/
405 Views
loading...

Чували ли сте за такесика? Тази дума обозначава тактилния начин на общуване и течението в психологията, което го изучава.

Специалистите са сигурни, че могат да си направят много изводи за една двойка, ако просто я видят на разходка, например. Звучи невероятно, нали? Пробвайте нашия тест – трябва просто да изберете онази от двойките, която най-много ви напомня за вас и партньора ви като поведение.

Забавен тест

 

Тест с двойки1. Във вашата двойка жената се гордее с партньора си и е готова да разкаже за това на целия свят. Тя е достатъчно самостоятелна и независима, за да не я интересува общественото мнение. Партньорът пък спада към онзи рядък тип мъже, които смятат, че любовната връзка се гради с труд и постоянство. Мотото във вашата двойка е „Напълно открити един към друг“.

2. „Зад всеки велик мъж стои една велика жена“ – това сякаш е писано за вас. Именно жената насочва вниманието на мъжа към най-важните неща и му подсказва върху какво да се съсредоточи в дадения момент. С такава подкрепа човек може далеч да стигне.

3. Във вашата двойка мъжът е безусловен лидер, той носи отговорността за повечето аспекти на отношенията ви. Той е малко избухлив, но партньорката е толкова миролюбива, че го успокоява, бързо слага край на конфликтите и поддържа равновесието в двойката. Чували ли сте израза „Той поддържа и двамата. Тя поддържа баланса“? За вас става дума.

4. Интимната и задушевна прегръдка показва желанието на мъжа да опази партньорката от всякакви неприятности и да я подкрепи във всичките ѝ начинания. Можем само да ви завиждаме – връзката ви се базира на взаимно уважение и безусловно доверие между партньорите.

5. Вашата двойка е хармонична, връзката ви се гради върху взаимната подкрепа. Наслаждавате се на всяка минута заедно, без значение какво правите – може да гледате любимия си сериал или да препускане с кану по реката, най-важното е да сте заедно.

6. Във вашата двойка не е прието някой да се натрапва на другия и да изкарва чувствата си на показ. Всеки от вас уважава личните граници и интереси на партньора. Дълбоко в душата си и двамата сте непоправими романтици.

7. Имате куп селфита заедно, кадрирани и композирани с много вкус. Склонни сте да проявявате публично нежността си с показни жестове. Всичките ви приятели ви смятат за страхотна двойка. Заради общите си интереси никога няма да скучаете заедно.

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!