img

За 3 зодии февруари ще бъде кошмар

/
/
/
327 Views

Февруари носи със себе си много надежди. Това е вторият месец в годината и хората все още не са загубили вярата в чудесата и надеждата за щастливи промени, научи trg.

Това е и един много специален месец, в който започваме да мислим за грешките, допуснати в миналото, да си правим изводи и да градим планове за нов живот.

Овен

Въпреки факта, че за Овните февруари ще бъде доста печеливш и спокоен месец, те няма да могат да избегнат предателството. Израстването в кариерата може да изостри ситуацията в личното пространство и семейния кръг.

Не е изключено най-скъпият им и близък човек, на когото са доверявал всичките си тайни, да постъпи с тях много подло.

Представителите на този знак са в състояние да преглътнат една лека измама, случайно недоглеждане и да разберат недоразумението. Но никога няма да успеят да простят умишленото предателство.

Овенът може да приеме извинение само веднъж. След това ще си тръгне, без да оставя нищо след себе си. Така че, с настъпването на февруари, непрекъснато трябва да бъде нащрек и да се вгледа по-внимателно в най-близкия си човек.

Близнаци

Близнаците също няма да имат успех в личния живот, защото половинката им отдавна крие от тях огромна тайна. И през февруари, когато нищо няма да предвещава неприятности, новината ще им дойде като гръм от ясно небе.

Тя може да им бъде съобщена от непознат, от приятел или пък от самия предател. А след като научат за измяната, веднага ще решат да си отмъстят!

Така Близнаците, без да измислят нещо по-добро, могат да започнат няколко нови връзки едновременно, за да си отмъстят Което в крайна сметка ще разруши веднъж завинаги отношенията, градени с години.

Везни

През февруари най-близкият до сърцето ви човек ще ви нанесе неочакван удар. От самото начало на месеца, заради странното поведение на партньора си, Везните ще започнат да подозират, че нещо не е наред.

Любимият им по всякакъв начин ще крие доказателствата, ще лъже нагло и ще бяга от неудобните въпроси. Но истината ще бъде разкрита още в началото на месеца.

Везните трябва да бъдат търпеливи, мъдри и да вземат правилното решение в тази ситуация. А след това да се замислят дали те не са причината за предателството, пише jenata.blitz.bg.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook