img

Юлиан Вергов се подигра жестоко с Веселин Плачков

/
/
/
570 Views

Юлиан Вергов се подигра жестоко с Веселин Плачков и го направи за смях пред цяла България, подценявайки напълно неговите актьорски качества.

Звездата от сериала „Откраднат живот” и на Народния театър в събота вечерта бе гост жури в шоуто „Маскираният певец” и именно там направи язвителния си коментар по адрес на екранния Левски, научи ТРГ.

А повод да изрази очевидно невисокото си мнение за актьорските качества на Веселин Плачков стана оценката му за един от участниците в предаването – Розата. Според мнението на Вергов, а и на останалите от журито като Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро, зад маската на бодливата красавица се крие Мариана Попова. Една от уликите, които насочиха мнението на журито, че това е певицата, бе сватбен пръстен.

Както е известно Мариана и Веселин са сгодени от близо две години, а неотдавна певицата загатна, че скоро двамата ще минат и под венчилото.

Юлиан Вергов се подигра

Зад маската на Розата най-вероятно се крие Мариана Попова

„Категоричен съм, че Розата е Мариана Попова, а и само Мариана Попова може да каже че Веселин Плачков е великолепен актьор“, отсече безапелационно Юлиан Вергов, като предизвика едновременно смях и конфуз сред водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, както и у Геро и у Мария Илиева, тъй като и четиримата са колеги на Мариана Попова и Веселин Плачков.

Любопитно е как сега засегнатата от думите на Вергов звездна двойка ще реагира на публичната обида. Амбициозната Мариана надали ще остави думите на Юлиан без отгвор, коментираха пред Lupa.bg запознати с нрава на певицата.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook