img

Явор Бахаров изплува от дъното: Смяташе се, че е затънал в блатото, но…

/
/
/
193 Views
loading...

Явор Бахаров изплува от дъното след среднощния скандал с Рая Пеева в нощта на 3 март, заради който бе осъден на 9 месеца пробация, научи trg.

Военният театър приюти актьора и му даде работа в нов спектакъл точно когато се смяташе, че кариерата му е в дълбока криза.

Новото превъплъщение на брата на Захари Бахаров е в скандалната пиеса „Маркиз дьо Сад” от Дъг Райт. Тя разказва за последните години на легендарния маркиз, който шокира с перверзията и склонността си към насилие. Явор Бахаров обаче не влиза в неговата роля, а е свещеникът, който го изповядва в последните му години, прекарани в лудница.

Маркиз дьо Сад се играе от Георги Кадурин, а неговата опечалена съпруга е Антоанета Добрева-Нети.

Къдрокосият актьор не излиза за първи път на обща сцена с тях. Той има доста роли в театър „Българска армия”, където се говори, че на всеки скандал, в който се замесва, гледат като на мощна рекламна инжекция за представленията му.

„Всеки път, щом жълтата преса гръмне с клюки за Явор, залата е пълна”, коментират служители в театър. Затова там нямали колебания дали да го вкарат в новия спектакъл, независимо от скандала с побоя над гаджето му, заради който много хора бяха убедени, че кариерата на младия актьор е пред провал.

Малко след сблъсъка с органите на реда, Рая отпразнува рождения си ден заедно с Явор, а дни по-късно се заговори, че двамата са се разделили. Седмици след пускането на този слух те все още не го отричат. Любителите на пикантните истории виждат в това потвърждение, че връзката им е приключила окончателно.

Както „Уикенд” писа, двойката е била разделена за кратко и миналото лято, но след около месец отново се е събрала. Сега обаче се твърди, че скъсването е окончателно. За последен път двамата показаха своя обща снимка на 21 март.

Клюкибг

Коментирай чрез Фейсбук
5.0
01

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!