img

Ясновидката Теодора Стефанова: 4 години живот остават на ЕС, след това ни поема Русия!

/
/
/
4710 Views

Теодора Стефанова накара всички привърженици на Запада да настръхнат заради това, което вижда тя в близкото бъдеще!

Една от най-известните ясновидки на международно ниво в България е Теодора Стефанова. Тя е известна с точните си предсказания за Силвио Берлускони, който от десетилетия използва услугите й.

Пророчицата обаче този път вижда нещо, което надали ще се понрави на Берлускони. Тя вижда края на Европейския съюз и началото на нова дружба между България и Русия.

Всичко това ще се случи не по-рано от 2025 г. ЕС ще се разпадне, а България отново ще премине към източния лагер и ще се сприятели с Русия, пише 365 Новини.

„ЕС ще се разпадне около 2025 г. Ние ще извървим нов път. Най-много ще си взаимодействаме с Русия и Турция. Евразия ще бъде най-мощният проект, който ще създаде нов световен ред.“ – разкрива виденията си Теди Стефанова.

Теодора Стефанова със страшни предсказания за ЕС

Теодора Стефанова със страшни предсказания за ЕСПо всичко личи, че промените вече започват. Служебният кабинет на Румен Радев не се церемони и следва изцяло националните интереси, каквито са заръките на президента. Ген. Радев успешно лавира между Запада и Русия, сякаш знаейки, че един ден България може отново да се ориентира на изток.

Краят на ЕС започна от излизането на Великобритания от него. Пандемията обаче още повече усили нещата, припомня ТРГ.

Лидери като Виктор Орбан не спират да хвалят Русия, а в същото време критикуват ЕС, където Унгария е член.

Всичко това показва, че планът на Владимир Путин „Разделяй и владей“ дава резултати. Това се вижда и по отношението му към България. Вчера честити празника на Северна Македония, която определи като създател на славянската писменост. По този начин Путин налива масло в огъня и скарва още повече двете държави, за да ги овладее по-лесно поотделно след това.

Теодора Стефанова вижда всички тези предстоящи събития и предупреждава всички, че скоро Русия ще играе много важна роля у нас и затова не бива да продължава с откровената си русофобска политика от последните месеци.

Източник: Зона 98

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook