img

Ясновидката Николета разбуни духовете със стряскаща версия за касапницата в Нови Искър – вижте!

/
/
/
1228 Views

Ако известната ясновидка Николета Йорданова се окаже права, разследването за шесторното убийство в Нови Искър, което шокира цяла България, ще претърпи сензационен обрат.

Това става ясно от казаното от нея в интервю за седмичника „Шоу“. Както е известно, за клането в Нови Искър беше обвинен Росен Ангелов-Горския, който на свой ред бе открит мъртъв в района на тежкото криминално престъпление.

От полицията категорично заявиха, че мъжът се е самоубил и именно той е извършителят на клането. Николета Йорданова е категорична, че Росен Ангелов-Горския не е убиецът на семейството от Нови Искър.

„Той е също жертва като застреляните. Това се случи за отвличане на вниманието на хората. Когато има убийство или нещо такова, управляващите си правят каквото си искат. Убийството е направено от две групи – едната убива семейството в къщата, а другата група отвлича Росен, инсценирайки, че се крие.

Взимат му отпечатъци и нагласят така нещата, че той ги е застрелял.

Две седмици това беше тема на разговор и никой не обърна внимание, че вдигнаха горивото с 40 стотинки“, казва ясновидката.

В същото интервю Николета коментира и още едно знаково убийство. „Този (б.р. разстреляният показно в София бизнесмен Петър Христов) много ме е тормозил. Лично неговите групи мен са ме отвличали – мен и моята приятелка, заради 10 хиляди долара. Тези пари те ги откраднаха от нас.

Една година се крих в Русе! Голям стрес изживях“, твърди Николета в интервю пред „Шоу“, предаде агенция „Пик“. От думите й обаче не става ясно какви точно са били отношенията на ясновидката с Христов, нито откъде е имала въпросната сума, както и защо точно от нея той ще тръгва да краде пари.

Преди да избяга в Русе, Николета и другата жена били изведени извън София, край Казичене. „Сложиха ми една тухла на главата, искаха да ми пръснат черепа с нея. Много съм го клела него“, уверява още Йорданова.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook