img

Яйце в ябълков оцет маха болките в ставите и хроничната умора!

/
/
/
1268 Views

Ето как лесно да се отървете от болките в ставите и хроничната умора.

Трябва да консумирате само по 3 лъжици на ден от това страхотно средство, за да укрепите костите си, да се отървете от болките в ставите и да победите хроничната умора. Просто е!

Оказва се, че 2 симптома често се появяват при хората по едно и също време. Това са болка в ставите и постоянно чувство на умора. Реших да споделя с вас лек, който наистина помага за неутрализирането на тези два проблема едновременно и за подобряване на вашето благополучие.

Нашата костна система е под напрежение всеки ден, така че може да изпитаме болка. А умората възниква от претоварване и ритъма на живот.

Животът ви ще се промени, болката ще премине, костите ще се заздравят и хроничната умора просто ще изчезне!

Необходими съставки:

яйце – 1 бр.
ябълков оцет – 150 мл.

Приготвяне и употреба:

Измийте добре суровото яйце, накиснете го в оцета, без да го чупите! Оставете яйцето в оцета за 7 дни. Какво ще се случи? За една седмица черупката ще се разтвори, яйцето ще остане в гумена опаковка. Целият калций в черупката ще се разтвори в оцета. Разбъркайте, докато получите гладка смес.

Приемайте по 1 с.л. три пъти на ден половин час преди хранене, предварително смесено с чаша топла вода. Можете да нанасяте компреси върху възпалените стави, като използвате тази смес.

Това е най-доброто средство, което перфектно помага да се отървете от умората и болката в ставите.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook