img

Втори шанс за Цеци Красимирова

/
/
/
533 Views

Цеци Красимирова публикува снимка с годежен пръстен, научи trg.

Втори шанс за Цеци Красимирова, топ модел и скандална за кратко жена у нас. Днес е самостоятелна, реализирана и разбира се , доста амбициозна.

Преди 15 години, когато Цеци беше много млада и популярна с привлекателна визия, тя имаше и трудна връзка с един от босовете на криминалния свят у нас – Косъо Самоковеца.

Двамата бяха засечени на почивка в Амстердам, там при престрелка, Самоковеца е смъртоносно ранен и губи живота си, докато Цеци преживява дори по-големия ужас. Очи в очи със смъртта, както се цитира и от изданието Ева, тя получава втори шанс за живот. С куршум в главата, все пак оцелява след тежко и дълго възстановяване.

Променя се, търси себе си и грешките си, става различна и благодари за подарения опит отново да живее.

И ето, че 15 години по-късно, на същия този ден, съдбата и благодари за усилията. Цеци Красимирова публикува снимка с годежен пръстен, на деня, в които 15 години назад във времето съдбата и се преобърна завинаги.

Вече цели 10 тя има отношения с бизнес магната Майкъл Струмейтис, връзката им започва случайно, тук в България и сега официално са готови да си кажат заветното „Да“, след не малко препятствия по-дългия им път. Новината е публикувана и в редица световни медийни хроники. Желаем им късмет.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook