img

Всички познаваме Дарина Павлова, а виждали ли сте първата жена на Илия Павлов? Ето как изглежда и какво прави в момента (Снимки)

/
/
/
1140 Views

Първата съпруга на покойния бос Илия Павлов – Антоанета, се радва на охолен живот в Дубай, научи „Ретро“.

В емирството тя пребивава заедно с общата им дъщеря Венцислава , нейния съпруг Тарек и малката им щерка Алба в една от най-скъпите сгради в света.   Светлината на прожекторите направи известна втората жена на шефа на „Мултигруп“ – Дарина Павлова , а встрани от тях завинаги остана майката на първородното му дете.

Антоанета е дъщеря на небезизвестния генерал Петър Чергиланов , който вече не е между живите.

Двамата с Илия се запознали и влюбили като студенти във Висшето училище по физкултура, макар тя да била с няколко години по-голяма от него. Интересното е, че Илия и Антоанета два пъти се женили и развеждали, преди той да я смени с напористата Дарина. Първата раздяла дошла само година и половина след като минали под венчилото през далечната 1981-ва. Бащата на булката бил против разгулния живот на зет си и не могъл да преглътне, че е дал ръката ѝ на прелюбодеец.

Повлияна от мнението на високоуважавания си родител, тя напуснала Павлов, но далеч от него издържала само година. За да не тръгнат отново слухове, двамата пак решили да сключат брак, а през 1987-а станали родители на дъщеричка. Появата на Венцислава не успяла да задържи вниманието на боса върху семейството и този път пътищата им с Антоанета се разделили завинаги.

Щерка им останала при нея, а след като завършила средното си образование, татко ѝ я пратил при мащехата ѝ Дарина в Америка, за да е в безопасност и да учи в престижен университет. По-късно в Щатите отишла да живее и самата Антоанета, но с втората съпруга на Илия водели тиха война. Дори убийството му не успяло да ги сближи, а томахавките заровили едва преди няколко години. Повод за това станала сватбата на Венци с рекламния дубайски магнат Тарек Микнас, при когото била на стаж, преди да се влюбят.

Тържеството се състоя във вила във Флоренция.

Въпреки несметното богатство на двете фамилии церемонията беше семпла, а броят на гостите – редуциран до 150. Хубавото събитие подтикнало Дарина и Антоанета да си поискат прошка и макар никой да не го очаквал, станали първи дружки. Наскоро двете съпруги на боса на „Мултигруп“ ходили заедно и на почивка в един от най-тузарските курорти в Швейцария, където карали ски. Чергиланова била приета сърдечно и от другите две деца на Илия – сина му Илия-младши и дъщеря му Паола.

 

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook