img

Всеки месец на раждане носи определени характеристики. Открийте какво ви носи вашия!

/
/
/
960 Views

Януари – разговорчиви

Родените през януари искат много да говорят. Знаят да оцелят същността на нещата, които обсъждат. Обичат тези, които ги обичат. Разполагат с голяма вътрешна и външна красота. Не са личности, които постоянно се преструват, че са нещо, което не са. Ценят своите приятели. Смели са и знаят как да се сърдят. Лесно е да ги нараните, но те още по-лесно ще се изправят след падането. Мечтаят с отворени очи и имат мнение за това, което ги интересува. Непредвидими са и не се натоварват с контролиране на емоциите. Много са умни, а това им добавя много сексапил.

Февруари – потайни

Главата им е пълна с абстрактни мисли. Като преценят реалността и тогава мислят за нея по абстрактен начин. Много са умни и това ги прави много секси. Действат тихо и плахо, но в някакъв момент знаят да покажат свиреп нрав. Устойчиви са, упорити и амбициозни. Обичат своята свобода и винаги твърдо стъпват към постигането на целите си.

Бунтуват се, когато се натъкват на ограничения. Лесно е да ги нараниш. В такъв момент са разгневени дълбоко в себе си, но не го показват. Въпреки че са много романтични, рядко го показват.

Март – лъскави

Родените през март са прекрасни. Тяхната привлекателност се крие в чувствителността им, мистериозността, искреността и щедростта. Въпреки че действат сякаш са тихи, с тях можете да си направите много хубав разговор. Искат нещата да правят по свой начин. Често поемат рискове. Знаят да бъдат и много упорити. Искат да бъдат забелязани, а го постигат с отличното чувство за мода. На моменти са много странни. Изключително добре се целуват, но знаят и да разбиват сърцата на хората от противоположния пол. Те в себе си са събрали най-доброто от останалите единадесет месеца и умело го използват в леглото. Понякога, когато им харесва някого те дълго пазят в тайна чувствата си.

Април – неустоими

Априлските хора са много любезни, забавни и харизматични. Много обичат да говорят, а го правят по начин, който ги прави неустоими. Уверени и добре си сътрудничат с другите. Интелигентни и винаги любопитни. Добре разбират хората и знаят как да се забавляват или мотивират, а същото важи и когато искат да мотивират себе си да направят нещо. Открити са и винаги е забавно покрай тях. Искат музика, спокойна атмосфера и пътувания.

Май – любовници

Бързо вземат решения, а след това се съмняват в това, което са решили или се каят. Тяхната динамика ги прави интересни за другите хора. Имат силен манталитет, който позволява плътно да се справят с проблемите си и да помагат на другите да ги решат. Страхотни съветници и заради това имат много приятели. Обожават да пътуват и изследват. В любовта са смели, а често пъти само техният партньор може да разбере начина, по който се отнасят. Те са страхотни любовници.

Юни – сложни

Родените през юни са много сложни. Искат да изпробват нови неща и затова покрай тях никога не е скучно. Знаят да са и малко потайни и тихи, но дълбоко в себе си те са най-добрите хора, които можете да си представите. Полагат грижи за чувствата на другите и не искат да си отмъщават. Прощават, но не забравят. Внимателно наблюдават хората, преди да си направят заключение за тях. Лесно е да ги нараниш, а те трудно се възстановяват от това. Въпреки че са доста комуникативни, понякога им трябва време да бъдат малко сами.

Юли – измамници

Искате ли нови приятелства. Приятно е с тях. Но някой от новите „приятели“ може да стане „жертва“ на техните невероятни измамнически способности. Много е вероятно, вече да имат някой много красив партньор. Винаги знаят да избират добър филм за гледане. И самите те имат потенциал един ден да станат добри актьори.

Август – обичливи

Родените през август искат да изразяват своите становища. Отворени, когато става дума за това и винаги са готови да влязат в някаква интересна дискусия. Искат това да привлече вниманието на другите, а когато не успяват в това, са готови и да поемат рискове. Живеят за да обичат и да бъдат обичани. Не понасят, когато не отвръщат на любовта им. Обичат свободата и са упорити в нейното постигане. Непокорни са, когато тя се ограничава. Това е само малка част от характеристиките, които правят родените през август много атрактивни и интересни личности.

Септември – мъдри

Когато някой ги обича, те отвръщат многократно. Знаят как да покажат любовта и в леглото. Той е техният истински храм. Знаят да изберат жизнения партньор благодарение на тяхната бдителност и аналитичност. Знаят как да вземат важни решения. И приятелите им са много важни. Винаги се стремят да забогатеят в живота си с нови хора. Мечтаят с отворени очи, но имат и нагласи, които показват колко твърдо стоят на земята.

Октомври – страстни

Много са страстни, а на моменти и диви. Показват само малко от себе си, намеквайки голяма вътрешна красота, като разполагат и с голям чар благодарение на техния вид. Тези, които започват връзка с някой роден през октомври трябва да го пазят защото такива личности трудно се намират. Безстрашни и независими, те винаги знаят добре да се грижат за себе си.

Ноември – сладки

Упорити са, устойчиви и остроумни. С такива качества те някак си успяват да бъдат привлекателни за другите по начин, по който ги преценяват като много сладки хора. Тяхната детска наивност е неустоима. Мечтатели са и имат богато въображение. Наслаждават се на изкуството, литературата и пътуванията. Не искат постоянно да са у дома.

Декември – красиви

Родените през декември винаги разполагат с голяма физическа красота. Дори и ако не се харесват прекалено на другите, те привличат с откритост и авантюризъм. Те постоянно имат истории за разказване и затова винаги е интересно да сте в тяхната компания. Лесно е да се говори с тях, но на моменти е и трудно да ги разберете. Тях обаче това не ги обезсърчава. Те продължават да си седят вкъщи и търсят възможност да си направят живота по-интересен.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook