img

Всеки, който е ваксиниран е вече технически ПАТЕНТОВАН

/
/
/
1233 Views

Това, което масите все още не осъзнават е, че след като приемете или сте принудени да имате ваксините за РНК, които между другото са патентовани, ще станете собственост на фармацевтичната компания.

Това е така, защото носите патентования им продукт в себе си и според SCOTUS, вече нямате никакви Права на човека, защото вече не се считате за хора, просто място за настаняване.

ПРОЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ!!!!

В решение по дело на Върховния съд през 2013 г. – Патология срещу Безброй генетика, Inc – Върховният съд на Съединените щати постанови, че не можете да патентовате човешка ДНК, тъй като тя е „продукт на природата“.

Въпреки това, в края на решението, Върховният съд пише, че ако трябва да промените генома на човека от mRNA ваксини (които се използват в момента) тогава може да се патентова (променен) геном МОЖЕ да бъде патентован.

Това означава, че всеки, който е имал „ваксината“, вече е технически „патентован“. 

Всичко, което е патентовано, е „притежавано“ и е под определението за „трансчовек“, пише Перо. Всички хора, които са законно определени като „трансчовеци“, нямат достъп до човешките права или каквито и да било права, предоставени от държавата. Това е така, защото те не са класифицирани като нищо.

Следователно, технически, всеки, който има тази „ваксина“, вече не може да има никакъв достъп до Правата на човека. Наскоро имаше няколко правни документа, които обсъждат това, така че скоро трябва да има уточнения за това.

Очаквайте още подробности в ТРГ

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook