img

Врати от масивно дърво

/
/
/
262 Views

Красотата и ползите от естественото дърво

Вратите от масивен бор, елша и дъб не са евтини, но имат много предимства: екологичност, издръжливост, способност да задържат топлината и да изолират шума. Естественото дърво има благородна текстура, приятно е на допир и излъчва полезна естествена енергия.

Продукт от естествено масивно дърво

Дървото е първият материал, който се използва в строителството и производството на мебели. С течение на времето технологиите се променят и се появяват нови материали, но дървото все още е незаменимо. Ценен е със своята здравина, добро качество, естественост и красота. Естественото дърво запазва уникалния си вкус, дори когато се обработва (минимално), а енергията му е наистина неизчерпаема. За производството на висококачествени врати се използва „жив“ материал без никаква „химия“, включително изключването на използването на токсични формалдехидни компоненти. Като правило се използват само най-добрите видове дървесина, които нямат дефекти.

Естествената красота на дървото

По време на производството е възможно да се запази естественият модел на влакната върху среза на дървото, което само по себе си е най-добрата декорация за крилото. Изделията от масивен бор ще се впишат като акцент в интериора. Интериорните врати от този материал могат да бъдат плътни, или със стъкло. Те са в състояние да запазят великолепния си вид дълго време. Но имайте в предвид, че боядисаните продукти трябва да бъдат защитени от пряка слънчева светлина, която може да промени цвета на дървото. Също така платното е подложено на отрицателното въздействие на температурата и влажността. Правилният монтаж и поддръжка на конструкцията ще помогне да се избегне това. Между другото, боровият масив е най-малко податлив на външни фактори. Също така излъчва приятна миризма на борови иглички, което придава на стаята уникална атмосфера.

Престижните врати от масивно дърво, се отличават с висококачествено изпълнение, богат ценови диапазон и разнообразие от дизайни. Те ще се превърнат в изискана и практична декорация за вашия дом, показател за деликатния вкус на собствениците.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook