img

Връща ли се Векилска в bTV: Не стъпва в Брюксел

/
/
/
719 Views

Мариана Векилска от месеци не е стъпвала в Брюксел, където уж работи от началото на годината, научи ТРГ.

Бившата водеща от Би Ти Ви изкара в белгийската столица от януари до края на май и оттогава не спира да се хвали с долче вита по екскурзии и срещи с близки и познати. Не се знае дали вече не е безработна.

Цяло лято телевизионерката, която напусна студиото, за да се пробва в Европейската комисия, не е стъпвала в Брюксел. Още щом времето се затопли, Мариана Векилска хукна на море. Тази година, за разлика от обикновено, вместо да се излежава по родните къмпинги, тя предпочете да плакне снага в морските води на южната ни съседка Гърция.

Чак до края на септември бившата водеща на „Тази събота и неделя” не спря да се препича под слънцето на комшиите. След старта на активния трудов сезон през есента, не прекъсна ваканцията, а само я продължи на родна земя. Съдейки по непрекъснатите ѝ включвания от различни точки на България, сладкият отпускарски живот продължава и до днес. Векилска не спира да обикаля местата за почивка в страната ни, без да дава знаци, че ще се връща да се труди в Брюксел.

Засега не е ясно защо бившата тв звезда е в България, ако продължава да работи в структура към Европейската комисия. Според запознати, дори и служебните ѝ задължения да включват пътувания извън Брюксел, не е възможно те да са толкова много и всички да са свързани с места за почивка. Освен това е много съмнително, че Мариана работи по време на пътуванията си, защото те все са по градчета и селца, където няма никакви летища, а се знае, че новата ѝ служба е свързана с въздухоплаването. Според нейните колеги от Би Ти Ви е по-вероятно вече да е безработна.

Самата Мариана досега не е дала публично обяснение какво става с работата ѝ в Брюксел. В края на миналата година тя призна, че напуска Би Ти Ви заради неустоимо предложение от европейските структури, но няма никаква подготовка за новата си работа. Беше предвидено да мине през специално обучение, преди да се заеме със същинските си задължения. Дали пък не се е провалила и това да е наложило връщането ѝ в родината? Засега няма отговор на този въпрос.

Говори се обаче, че в Би Ти Ви винаги има запазено място за нея, стига да поиска отново да работи там. През септември Мариана се появи на откриването на новото издания на кампанията „Да изчистим България”, с което даде знак, че идеята за продължаване на нейната тв кариера не ѝ е чужда.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook