img

Военен изкарва над 5 бона от огромна далавера в интернет, вижте кой е и се пазете! (СНИМКА)

/
/
/
504 Views

Разбрахме от онлайн потребители, че военнослужещ под пагон мъж, който се представя с името Mihail Samohodov във Фейсбук, лъже и мами хората. Той се подвизава като така наречените типстъри в нета, като зарибява масово стотици души. Измамникът действа по следната схема, той взима пари от своите клиенти, преведени по банкова сметка, предоставена от него, а в замяна на това им предоставя предварителните резултати на уредени, според него, футболни срещи.

Далаверата може да се каже, че не е измислена от Samohodov, a e от доста време в социалните мрежи, но той я е подобрил, като е започнал да лъже, че има информация за уредени мачове из целия свят.

Военен изкарва над 5 бона от огромна далавера в интернет, вижте кой е и се пазете! (СНИМКА)

С тази „професия“ хитрецът си докарва над 5 000 лева на месец. Както можете да се досетите за за действията си типстърът взима печели чисти пари, но не плаща никакви данъци.

Докато му тече службата в българската армия, военният получава между 20 и 100 лева на човек от поне 100 абоната, в зависимост кой от клиентите му колко мачове залага и с колко пари.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook