img

Водещи анализатори разкриха голяма тайна около Мая Манолова и кариерата й

/
/
/
792 Views

Битката за София ще бъде много трудна. И Йорданка Фандъкова, и Мая Манолова имат изявени качества. Фандъкова успява тихо да се справя с проблемите. Тя натрупа доста проблеми и въпроси, но не се крие да ги признае.

Мая Манолова е един биткаджия още от времето в БСП, научи ТРГ.

Сега тя тръгва на битка, в която ще бъде – Аз срещу другите. Профилът на Мая Манолова ме кара много да съжалявам, че тя напусна поста на омбудсман. За мен тя щеше да бъде много по-полезна там, отколкото като кмет на София, но ще видим.

Това каза в предаването „Тази събота“ по bTV политическият анализатор проф. Антоанета Христова. Заедно с нея гост беше и Арман Бабикян, като двамата коментираха предстоящите местни избори и битката за София. „Аз си мисля, че преди Мая Манолова въобще не знаехме, че има институция омбудсман.

Тя успя да повиши рейтинга на омбудсмана. Сега тя е като Бойко Борисов, защото той също нямаше общински съветници, когато беше избран за кмет. Битката за София е много сериозна. Фандъкова наистина е много добра и възпитана.

При Манолова говорим за един човек, който каквото му е на лицето, това му е на устата.

Тя никога не е била абсолютно съгласна с Корнелия Нинова. С Манолова можеш да се скараш и тя ще ти каже всичко в очите. Ефектът от хвърлянето на кал по време на предизборната кампания е винаги един и същ – хората се разочароват и твърдите ядра на партиите крачат бодро към урните“, разкри Бабикян. „Според мен Мая Манолова ще се опита да използва за кметското място, ако спечели, за да се опита да расте в политиката и да се бори за президент примерно.

Това е мое предположение. За избора в София ще бъде важен политическият сблъсък. Тук говорим за критичността към ГЕРБ. Ако има голяма критичност към ГЕРБ, хората ще заложат на левия кандидат. Но към този момент, дали има такива критични хора и колко са те, никой не може да ви каже. Кампанията няма как да бъде позитивна, защото общият тон е негативен“, добави проф. Христова.

Брадва

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook