img

Владина Цекова за „Ергенът“: Дали се срамуват и те, и близките им, като се гледат сега в телевизора?

/
/
/
443 Views

Тя е пътешественик и орисница за добро. Работила е като детска учителка, рекламен директор, фотомодел и експерт в министерството на културата.

Сега е сценарист и главен редактор на предаването „Пътеки“ по БНТ. Ето какво написа в социалната мрежа Фейсбук Владина Цекова по повод старта на новото предаване „Ергенът“:

„По повод писаниците из фейса за снощното шоу – формат „Ергенът“ по btv – да се изкажа и аз, че няма да съм аз иначе.

Нищо лошо няма в предаването. То е огледало. Както за мъжете, така и за жените. Най-вече за девойките.

Да се видим отстрани докъде я докарахме с естетиката, „модата“, излишните пластики, с простотията, с показността, елементарното поведение, грозните устни и гърди на показ, с етиката и човешките ценности и добродетели.

Нека видим докъде я докарахме.

Шоуто си има мисия и гледам на него зад това, което виждат очите ми. Хем е смешно и комично, хем е тъжно. По-скоро е тъжно.

Момчето ерген си е на място. Дано покаже качества. Част от девойките също очаквам да покажат И качества… Дано. Гротески, шпагАти, нелепи подаръци, нелепи обяснения, грозно поведение, захаросан блясък, парадиране с това дето нямат, простотия, тъпотия… Виждам ги, виждам. И казвам браво на btv, че ни дава това огледало.

Някъде прочетох, че били девойките в Турция без пари. Не. Дали са куп пари за устни, гърди и какво ли не, така че не им е безплатно. Интересно ми е дали се срамуват и те, и близките им, като се гледат сега в телевизора.

Боже, пази България!

Няма да ги съдим. Всеки е това, което е или което му се иска да е и ще изрази себе си според възпитанието, образованието, вкуса, манталитета и характера си.

Ще си разменяме мнения, защото шоуто се очертава да е интересно, въпреки всичко. Да, мненията ни ще са противоречиви, но шоуто е много много показателно и по-често е добре да имаме такива огледала. И уроци“.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook