img

Владимир Путин разкри какво ще се случи, ако има война между САЩ и Русия и ще има ли такава!

/
/
/
1987 Views

Владимир Путин разкри защо никога не би обявил война на САЩ

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че при евентуален военен конфликт между Русия и САЩ, никой на Земята не би оцелял.

„Мисля, че никой не би оцелял (при такъв сблъсък)“, отговори Путин на въпроса на американския режисьор Оливър Стоун за това дали САЩ биха доминира в „ядрената война“ срещу Русия.

Путин добави още, че Северноатлантическият пакт (НАТО) винаги е в търсене на врага, за да оправдае съществуването си.

„Няма Източен блок, няма го вече и Съветския съюз. Защо все още съществува НАТО? Моето впечатление е, че за да оправдае съществуването си, НАТО има нужда от външен враг. Затова са и в постоянно търсене на враг или акт на провокация, за да може някой да се нарочи за противник.

Путин обаче смята, че има надежда за нормализиране на руско-американските отношения. И вижда в Тръмп подобна възможност, въпреки че би бил готов да води преговори и с Хилари Клинтън. Ако обстоятелствата все пак отново я върнат във властта.

„Надявам се! Надежда винаги има. Докато не ни погребат“, отговори Путин.

Порталът „Варайъти“ предава още, че руският президент Владимир Путин и режисьора Стоун са имали и доста задушевни срещи.

По време на подготовката за интервю, те дори гледали известния игрален филм на режисьора Стенли Кубрик „Доктор Стрейндж или: Как се научих да не се притеснявам и обикнах бомбите“. А в него се говори за хипотетични ядрен сблъсък между СССР и САЩ.

Вестник „Дейли бийт“ посочи, че президентът на Русия е споделил, че Кубрик е предвидил някои съвременни проблеми, дори и в технически план. И става въпрос за неща, които ни карат да си представим истинските заплахи, които съществуват.

Интересното е, че след срещата между Стоун и Путин, продуцентът подарил DVD с филма и си заминал.

Когато обаче Путин отворил кутията, открил само обложката — от екипа му обаче забравили да сложат и диска. „Типично американски подарък“, коментирал Путин въпросната кутия.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook