img

Владимир Путин хлътна по Цеца Величкович (Не сваля очи от нея в Сърбия)

/
/
/
1670 Views

Владимир Путин посрещнат като цар в Белград, Цеца Величкович го чакаше на крака, научи trg.

Владимир Путин бе посрещнат като владетел на света на площада в Белград. По време на официалната му визита се появи и сръбската турбо фолк звезда Цеца Величкович. Легендарната певица призна, че честта да бъде в компанията на президента на Руската федерация е невероятно голяма. Както и в присъствието на сръбския президент Вучич ина патриарха и епископа.

Владимир Путин хлътна по Цеца Величкович (Не сваля очи от нея в Сърбия)

Снимка: ubavinaizdravje.mk

Макар срещата да бе на високо ниво една интересна подробност не убягна на любопитното множество. Путин, който е известен като не голям фен на дамската половина най-изненадващо не отлепи очи от сръбската фолк певица.

Руският президент изглеждаше заслепен от Цеца. Като някои разказват, че даже й е намигнал по време на срещата си с нея.

Говори се, че през цялото време държавния руски глава не отлепил очи от певицата, която е наречена Кралица на балканската музика. А и има защо Величкович напълно си заслужава балканската слава.

Сръбските интернет портали не пропуснаха да публикуват снимка. На която се вижда как Путин мята погледи на пищната и талантлива сръбкиня. А и тя не остава безразлична към него и някак загадъчно му се усмихва, предават от електронното македонско издание ubavinaizdravje.mk.

Така, че повечето от посрещачите видяха какви горещи искри прехвърчаха между Цеца и Путин. И за това тръгна слух, че най-влиятелния човек си е паднал по сръбската звезда. Която е една наистина талантлива и красива жена.

Източник: www.kliuki.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook