img

Владимир Путин е преживял 5 опита да бъде ликвидиран! Страшни подробности!

/
/
/
834 Views

Владимир Путин на 5 пъти бил на крачка от смъртта

Руския президент Владимир Путин на 5 пъти е бил на крачка от смъртта. В интервю за Оливър Стоун той призна, че е бил обект на нападение многократно. Но само на 5 пъти се е разминал на косъм от фаталния край.

Все пак Путин отбеляза, че е доволен от работата на своите телохранители. „Не е като при Фидел Кастро, когото също интервюирах. Мисля, че в неговия случай бяха около 50“, споделя Стоун. Путин призна, че е разговарял с Кастро за това.

„А той ми каза: Знаеш ли защо съм още жив? Попитах защо? Защото винаги лично решавам въпроса с моята сигурност“, каза Путин, изтъквайки, че се доверява на своите охранители.

Президентът споделя и още една руска сентенция „Знаеш ли какво казват руснаците? На който му е съдено да бъде обесен, няма да се удави“.

На темата за шпионаж, Владимир Путин отбеляза, че руските специални служби работят единствено съгласно закона.

Президентът на Русия смята, че Сноудън не е предал американските интереси, въпреки че не одобрява всички негови действия.

„Сноудън не е предател. Той не предаде интересите на страната си, нито предава информация на друга държава. Всичко, което е направил, го е направил публично. Да, ако нещо не му е харесвало на работа, просто трябваше да подаде оставка. Но той направи крачка напред. Това е негово право. Но дали според мен това е правилно или грешно — аз мисля, че е грешно“, казва още руският президент.

Интервюто на Владимир Путин ще бъде излъчено не само в Русия, но и в САЩ. Режисьорът Оливър Стоун е решил да го излъчи по програма „Show Time“ в четири части от 12 до 15 юни.

Стоун вече две години работи по филма „Интервюта с Путин“, който ще започне да се излъчва на 12 юни по Си Би Ес.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!