img

Вижте жената на шеф Ангелов като млада

/
/
/
260 Views

Наталия е била ученическата му любов, но в крайна сметка се омъжила за негов приятел, а той останал с разбито сърце, научи trg.

Половинката на шеф Виктор Ангелов Наталия била топ красавица като по-млада и често я бъркали с фотомодел. Наскоро тя се похвали със своя снимка от миналото в социалната мрежа и подкоси краката на мъжката половина от приятелите си.

„Шефа като те е избирал, Нати, не е спал“, „Прелестна си! Помня те такава – разбивачка на мъжки сърца“, гласят някои от коментарите под снимката, цитира „Галерия“.

Неслучайно кулинарният гуру от „Хелс китчън“ я е чакал толкова години. Наталия е била ученическата му любов, но в крайна сметка се омъжила за негов приятел, а той останал с разбито сърце.

Шеф Ангелов обаче й обещал, че ще я чака, и години по-късно двамата отново се събрали. Наталия вече има две деца от предишния си брак, които Виктор приема като свои. Не след дълго красавицата го дарява с момиченце на име Натали.

жената на шеф Ангелов като млада

„Планираме вече повече от 10 години да си направим сватба, но още не можем да решим как да стане“, призна тези дни известният готвач.

флагман

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook