img

Вижте удивителната пещера, която подмладява с 10 години! И е в България!

/
/
/
736 Views

Руският монах Владимир Овсянников твърди, че пещерата Утробата, която се намира на 20 км от Кърджали, подмладява куражлиите, преспали поне една нощ в нея.

На сутринта те излизат много бодри и видимо освежени. Според него формата на скалите в пещерата е причина в нея да се фокусират силните земни енергии, които коригират човешката аура.

И в „Утробата“ човек бързо възстановява физическото си състояние на организма.

Името на пещерата не е случайно – по време на зимното слънцестоене тънък лъч светлина се прокрадва в недрата й. Той стига до нещо подобно на олтар, наподобяващо матка. Комбинацията между магнитното поле на камъните и инфрачервеното излъчване на слънцето води до уникалното енергийно влияние. То пък подмладява всяко живо същество, сигурен е монахът.Зад теорията на отшелника застават и група руски физици, които специално пристигнали в България да направят изследвания на чудотворната пещера.

Според тях, освен върху хората, силното енергийно поле около Утробата влияе положително и на цялата планета.

Владимир Овсянников разказва за първата нощ, която останал сред пещерните скали. Монахът спал непробудно повече от 12 часа. Събудил се на сутринта с необикновен прилив на енергия. Затова започнал често да посещава Утробата и да медитира в нея.

Руснакът е на видима възраст около 40 години. Действително той е на 65 и препоръчва на пещерняците да посетят Утробата. Той не изключва вероятността преспалият в пещерата да си тръгне от нея с нови умения, като телепатия или екстрасензорика.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook