img

Вижте убийците от Негован, живели нормален живот и имали семейства СНИМКИ

/
/
/
1227 Views

Пламен Шляпашки и Георги Нанчев се блазнели от лукса, но привидно водели нормален живот, научи ТРГ.

Убийците от Негован, които си признаха за престъплението на пръв поглед живеели като нормални хора. От снимките, които са публикували в социалната мрежа обаче се вижда, че се блазнели по лукса.

Пламен Шляпашки и Георги Ненчев правели ремонти в баровски къщи и не пропускали да им се порадват. И двамата имали семейства и са бащи на малки деца. По нищо от досегашния им живот не личало, че могат хладнокръвно да убият двама души. А още по-хладнокръвно да ги разчленят и захвърлят останките от телата на възрастните мъж и жена.

След като извършили ужасните убийства престъпниците продължили да си живеят така, сякаш нищо лошо не се е случило – хранели се, прегръщали жените и децата си и се смеели.

Да припомним, че вчера на убийците сложиха белезници по обяд в село край столицата. Зам. главния прокурор Иван Гешев и министър Марин Маринов дадоха извънреден брифинг, на който говориха как са стигнали до извършителите на престъплението и до разкриването на самоличността им.

Пламен Шляпашки и Геори Нанчев направили пълни самопризнания, а единият от тях е признал, че той е застреля треньора по борба и съпругата му и всъщност е физическият извършител.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook