img

Вижте си пръстите на краката и ПРОЧЕТЕТЕ какво говори това за Вас!

/
/
/
432 Views
loading...
Цяла наука изучава формата на лицето, носа, устните. Днес ви показваме какво издава за вас формата на пръстите на краката. Колкото и невероятно да изглежда, с изненада ще откриете , че е точно.

1. Първи тип

Най-често срещаният тип. Хората с такъв тип пръсти са много социални, обичат да общуват и да излизат често. Имат прекрасна личност, уважавани са от мнозина и имат страхотни умения в изнасянето на презентации и речи. Имат успешни кариери, защото комуникацията им е на високо ниво и успяват да създадат важни контакти.

2. Втори тип

Тези хора са много емоционални и импулсивни. Всички решения в живота им се взимат не с разума, а със сърцето. Добри са по душа и често остават неразбрани. В любовта са всеотдайни и връзките им са трайни, продължават дълго и са пълни със смисъл.

3. Трети тип

Спокойни и уравновесени хора, които не действат импулсивно и преценяват всяка ситуация, след което взимат най-правилното решение. Всички разчитат на трезвата им преценка и често искат съвет от тях при нужда.

4. Четвърти тип

Вдъхновени, обичащи живота, креативни и много цветни личности, които са рядко срещани в днешно време. Хората с такъв тип са артистични натури, умеят да виждат положителното във всяка ситуация и са много добродушни към околните. Златни!

Източник: gzona.eu

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!