img

Вижте с коя танцьорка замени красивата си съпруга Ани Топалова, актьорът от “Откраднат живот”- Димо Алексиев

/
/
/
1340 Views

Въпреки че е сред най-желаните гости за различни събития и един от най-популярните актьори у нас, Димо Алексиев предпочита да стои далеч от прожекторите.

Той пази в тайна и личния си живот, особено след раздялата с бившата си жена Ани. Двамата имаха дъщеричка, но се разделиха, след като той се събра с настоящата си половинка. Алексиев доста години преследваше красавицата, с която дори бяха в един курс в НАТФИЗ.

Едва в четвърти курс актьорът най-накрая успя да задържи вниманието й, но след като се роди дъщеря им, отношенията между звездата от „Седем часа разлика” и половинката му се охладиха, а скоро след това той срещна красивата Анжела

Димо Алексиев и Анжела Медзикян„Не съм женен и това си е моя работа къде съм, с кого съм и какво правя. Да, вярно е, с Ана сме вече само в творчески и приятелски отношения, но не смятам, че това ви вълнува”, обясни преди време актьорът.

Близки до двойката разкриват, че двамата с Анжела продължават да се гледат влюбено и да се държат като млади гаджета, макар да са заедно от 2 години. Той продължава да я обгрижва и да изпълнява всяко нейно желание, тъй като бил много влюбен, а и секси брюнетката му завъртяла главата.

Арменката също се чувства доста добре с него и няма никакво намерение да се разделят.Анжела даже е успяла да се сближи с дъщеря му Лора, с което укрепила още повече позициите си в сърцето му.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook