img

Вижте с какво се занимават децата на някои от най-известните мутри на прехода!

/
/
/
2167 Views

Детективи, манекенки, предприемачи или просто прахосници на завещаното богатство.

Това са професиите и ролите, в които влизат децата на знаковите босове и бизнесмени на Прехода.

Александра Караманска, една от трите дъщери на сочения за кръстник на българската мафия Иво Карамански, разкрива изневери, застрахователни измами, издирва изчезнали и уличава крадливи работници. 28-годишната Сандра, както е известна наследницата на Кръстника е президент на детективска агенция.

Наследницата на основателя на СИК Младен Михалев-Маджо – Йоана, пък върти козметична фирма заедно с дъщерята на червения генерал и бивш външен министър Любен Гоцев, пише в. “Телеграф”.

Другата дъщеря на Маджо, която той припозна се занимава с хотелиерство. 22-годишната Мелинафигурира в общи фирми с доведения си баща Михалев.

Жоро Главата – син на взривения в асансьор бизнесмен – Стоил Славов –Телето, заедно с майка си управляват завещания бизнес – хотел в Сл. Бряг и търговия с горива.

От децата на ВИС единствено наследницата на Васил Илиев е бизнесдама, но повече на хартия. 30-годишната Ивона Илиева е съсобственик на фирма ВИГ 1.

Тя живее в чужбина и се занимава с ръководене на фирмата за ремонт, строежи и реклама.
Щерката на Илия Павлов – Паола живее и работи в Лос Анжелис като инструктор по медитация и йога. През лятото беше в България и организира йога фестивал.

Децата на Фатик – актриса и манекенка. Малката дъщеря на разстреляния2 бос Филип Найденов – Фатик работи като манекенка в агенция „Визаж“. Завършила е италианския лицей в Горна Баня. По-голямата и сестра Александра учи в класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ и се е отдала на кариера като актриса

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook