img

Вижте майката на Деси Радева и от какво леля Жаси печели 73 хиляди годишно

/
/
/
644 Views

Вече три години съпругата на президента Десислава Радева и обект на всеобщ публичен интерес, научи trg.

Първата дама обаче ревностно брани най-близките си хора, не обича да говори за тях, както и за някои спорни моменти в биографията си.

Единствен коректив и опора на президентшата е нейната майка. „Ретро“ публикува уникален кадър на родителката на генерал Деси, която в началото на февруари навършва 75 години. За Желяза или Жаси, както я наричат приятелите, се знае че живее в София, за да бъде неотлъчно до единствената си дъщеря. Преди две седем и да дойда в столицата, са обитавали селската къща в бургаското село Банево. Там се заселили със сина на Деси от първия й брак с депутата от БСП Георги Свиленски – Страхил, след като Първата дама получила нервен срив, заради натоварената и работа като мениджър в голяма фирма за производство на бира.

Продължение на няколко години Десислава и майка и водили семпъл начин на живот, отглеждали плодове и зеленчуци в собствена градина, но реши да се премести в София, за да може Синът ти да учи в престижно училище.

Майката на Деси в момента е пенсионерка, но продължава да има бизнес на свое име. Доскоро е била съдържателка на две фирми, но Едната е прекратила дейността си. Сега управлява само втората, която е с широк спектър от дейности според търговския регистър. Според официалния очи в годишната печалба на фирмата и 73 хиляди лева.

Вижте майката на Деси Радева

Освен съветник в личните дела, майката на Радева и нейни консултант по отношение на стила.

Тя измислила и ръчно изработените брошки на генерал Деси, изобразяващи български шевици. Такава съпругата на Румен Радев подари дори на английската кралица.

Че Тъщата и държавният глава са в отлични отношения потвърждава факта, че понякога ги придружава по различни културни събития. Последно Десислава взимайки си на концерта на любимия им Георги Христов НДК. Майката на Деси е близка всички нейни приятелки, с2те лични охранителка от НСО, както и дизайнерката невена Николова.

Вижте майката на Деси Радева

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook