img

Вижте колко ще получи Ники Кънчев като водещ на тазгодишния Биг Брадър

/
/
/
950 Views

Ники Кънчев води предаването от цели 13 години, но последните два-три сезона му се сторили особено тежки, а натовареността му – прекалено голяма.

Поради това настоял заплащането да му бъде увеличено драстично. Твърди се, че специално за „ВИП Брадър 2016“ Ники Кънчев се е разписал срещу 10 000 лева на месец, или общо 30 бона за целия сезон, но след удръжките получавал по-малко.

За новият сезон, Тупарев му предложил договор със същите параметри, което обаче не се харесало на водещия.

Ники се подразнил най-вече от това, че някакви треторазрядни плеймейтки лапат повече пари, за да лежат в Къщата, а неговият труд бил оценен по-ниско. Затова настоял общият му хонорар да бъде вдигнат на 50 000 лева, тъй като бил сигурен, че мястото му в шоуто е незаменимо.

Тогава обаче продуцентите задействали план Б и започнали преговори с Миглена Ангелова, за да докажат на Кънчев, че незаменими кадри няма. Госпожа „Искрено и лично“ нямала прекалено високи финансови претенции, тъй като за нея в случая хонорарът не е толкова важен, колкото да се завърне в национален ефир след няколкогодишна пауза.

Усетил, че под стола му започва да „пари“, Ники Кънчев клекнал и посмалил претенциите си.

От 10 бона склонил повишение „само“ с 5 и така в края на сезона водещият щял да прибере около 40 хил. лева след удръжките.

За „ВИП Брадър 2018“ се говори, че именно Миглена Ангелова ще остане сама, а Ники Кънчев ще се оттегли в заслужена „пенсия“ и да го кара по-спокойно с радиопредаването си и конкурсите за миски.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook