img

Вижте какво се случва със сина на Иво Карамански от водещата Нели и как живее днес

/
/
/
1500 Views

Синът на Кръстника на българската мафия Иво Карамански заживя в САЩ, където учи и харчи милионите на покойния си баща, научи „Галерия“.

Иво Карамански-младши следва в един от най-добрите университети в Чикаго, където таксата е близо 50 000 долара годишно. Отделно се занимава с музика и обикаля света. Според наши източници, 21-годишният наследник плаща образованието си в Америка благодарение на наследството от баща си. Карамански-младши е решил да остане в Щатите за постоянно, където да харчи милионите на Кръстника.

Всъщност, колко точно Иво е наследил от него, е спорно. Градски легенди носят, че единственият син на покойния бос притежава над 14 милиона лв. в сметката си.

Майка му – тв водещата Нели Атанасова, пък е получила близо 70 000 лева само затова че го е родила. Неотдавна в интервю Карамански-младши отрече да е наследил крупната сума. „Имам златни гривни от него вкъщи“, лаконично заяви Иво.

„Естествено, че няма да признае за милионите. Така става лесна мишена на враговете на баща си и може да бъде отвлечен. Кръстника обаче беше много горд, че има син, и със сигурност го е подсигурил стабилно до края на дните му“, коментират източници от ъндърграунд средите.

Доказателство за голямото наследство е именно стандартът му на живот. Майка му – бившата гимнастичка Нели Атанасова, не може да си позволи да плаща обучението му. Вторият му баща – известният актьор Александър Сано-Среброто, също не се радва на добри хонорари от българското кино. Освен това, Нели и Сано имат още едно дете, за което да се грижат – 9-годишната им дъщеричка Ава. „Със сигурност не мизерстват, но доходите им са колкото на едно средностатистическо българско семейство. Сами се сещайте откъде малкият Иво има пари да учи в Щатите“, коментират запознати.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook