img

Вижте какво се случва с ретро чалга звездите – от милионерки са стигнали дъното!

/
/
/
1141 Views

Ветераните на чалгата, които превърнаха фолкритмите в хита на няколко поколения, са загърбили певческата си кариера и сега се подвизават на най-различни поприща.

Други потънаха в забрава, а някои станаха жертва на безпаричието и тънат в мизерия, пише в. „Телеграф“.

Така например изпълнителката на тоталния през 2000 година „Ласмаги джасмаги“ – Теди, заработва като сервитьорка в кафене до автогарата в Ямбол. Бившата чалга звезда, която с една песен пожъна национална слава днес тъне в мизерия.

Ина-певицата, която първа се съблече за корицата на мъжко списание и стана популярна с хита си„Зелено“ се отказа от кариерата си и се посвети на семейството си. Учи магистратура „Поп и джазпеене“ в Софийския и предстои да се дипломира скоро. Омъжена е за полицай и има две момчета.

Също като Ина и Лия се е отдала на семейството си.

Зад гърба си тя има шест самостоятелни албума и един дуетен с Кондьо. Певицата имаше връзка с боса на ВИС 2 Димитър Димитров –Маймумняка до убийството му през 2002-а. В момента Лия е омъжена за сина на бизнесмена Николай Вълканов, от когото има дъщеря, кръстена на певицата. Преди време Лия опита да развие бизнес с дрехи, но не й потръгна.

Певицата Надя, на която предсказваха бляскаво бъдеще в чалгата се прочу с хита „Огън в сърцето. Днес работи в тото пункт в Красна поляна. Една от най-големите звезди на фолка беше Диана. Феновете я помнят с хитовете – „Напред-назад“ и „Сори Гринго“. Тя е от Видин и там среща съпруга си, който има бизнес в Америка. Днес певицата живее в Щатите в красива къща. Подвизава се като производител на вино и има изба във видинско село.

Сани, която изпя „Ах банана“ в момента е горд служител в униформа на летище София. Има дете и активно пропагандира против насилието над животни.

Петра –„Хищната хиена“ е една от най-големите ретро чалга звезди. През 2009г. заминава за Кипър, където живее до момента и развива собствен бизнес. Петра е съпруга на писателя Стефан Цирков, с когото имат две дъщери. В Кипър върти ресторант, а в свободното си време рисува картини.
Едва 15-16 годишен Никсън се превърна в звезда с хитовете си „Руса пичка“, „ Далавера“. После лежа в затвора доста време, а в момента живее нормален живот със своето семейство, има син.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook