img

Висш генерал хвърли бомбата! Ето кой стои зад ГЕРБ и Бойко Борисов

/
/
/
3059 Views

ГЕРБ е партия на СИК, Маджо, Маргините, Котараците и тези, които крадяха от българската икономика и пълниха онези прочути чекмеджета, обяви ген. Атанас Атанасов.

„Топлата вода” откри бившият шеф на Националната служба за сигурност ген. Атанас Атанасов, лидер на ДСБ, на националното събрание на партията, малко преди отново да бъде гласувана кандидатурата му за председателския пост.

За него той влиза в сблъсък с бившата си заместничка и бивш депутат в 45-ото НС Цецка Бачкова.

„Продължаваме промяната” буквално изсмука енергията от демократичните гласове на „Демократична България”. Причините ДБ да получи лош резултат на последния парламентарен вот той раздели на вътрешни и външни.

„Вътрешните причини трябва да тълкуваме самокритично, външните са ясни. Появи се нов политически играч, който бързо стъпи на електоралния терен и буквално изсмука енергията от демократичните гласове на ДБ.

Направи го не само заради позитивната си кампания и лъскавата си опаковка, която на която сложи в голяма част от нашите послания”, каза Атанасов пред съпартийците си.

Причина за отдръпването било също, че ДБ осигурило в 45-ото и 46-ото НС „развръзка в сложната политическа ситуация”. „Отливът на гласове за ПП основно от нашата мека периферия”, призна ген. Наско.

Според него управленската коалиция е била невъзможна без БСП, колкото и да не му се е искало да управляват заедно с левицата.

„Бяхме изправени пред дилема да подкрепим мандат на ПП без да влезем в него или да влезем в него. Решението беше трудно именно заради БСП. Зад това стоят много идеологически и политически причини”, обясни бившият шеф на НСС и обясни, че неучастието на ДБ в коалицията, щяло да направи управлението „още по-нестабилно“.

Често в речта си Атанас Атанасов заговаряше за ГЕРБ, Бойко Борисов и „Порочния модел Борисов“. В края на словата си той попита: „Кое прави ГЕРБ десница?“

„Могат ли да бъдат десница тези, които компрометираха българската демокрация в най-краен предел? Тези, които гонеха чуждестранните инвеститори, които крадяха и присвояваха бизнеси в България? Могат ли да бъдат десница тези, които многократно предаваха енергийния ни интерес на Кремъл? Кое ги прави десница – шепата изтъргувани кариеристи от ДБ?

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook