img

„ВИП Брадър“ умря! Смъртта на шоуто разтърси феновете му

/
/
/
923 Views
„ВИП Брадър“ спира да върви по телевизията, видя Трг.бг!

Най-гледаното доскоро риалити шоу в България по всяка вероятност ще бъде ликвидирано. „ВИП Брадър“ ще спре своето излъчване и догодина няма да тръгне в ефира на Нова телевизия.

Причината е в слабите резултати, които Нико Тупарев е представил на босовете на Нова. Рейтингът на предаването е бил в пъти по-малък през тази година, отколкото през предните.

Всяка есен от Нова ТВ пръскат по 3 млн. лв. за „ВИП Брадър“, като в замяна очакват огромен рейтинг. Този път обаче не се оправдаха очакванията и неслучайно сезонът приключи с една седмица по-рано.

Обвиненията към продуцентите са, че вече не са останали интересни личности, които да поканят, поради което кастингите им са много слаби. Тази година например гледахме мъжа на Гала, бизнесмена Петко, готвачката Божана, рапъра Наско, но всички те не могат да се нарекат звезди, а са просто бледа сянка на истинските випове. Счита се, че много хора са се отвратили от шоуто заради скандалните изцепки на гримьора Валентин Кулагин.

Все пак Нико Тупарев и Радо Тушев спасиха положението с „Биг Брадър: Мост Уонтед“, където участваха по-интересни хора. Затова има вероятност само това шоу да остане в ефира догодина, но това е слабо вероятно.

Очаква се през следващата есен по Нова телевизия да тръгне съвсем друг тип риалити. Сред обсъжданите варианти са „Денсинг старс“ и „Х Фактор“, които скоро не са имали сезони.

Това няма да е първият крах на продуцентите. Оригиналният „Биг Брадър“ също бе преустановен, след като събра микроскопичен рейтинг преди 3 години.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook