img

Веселка от Фермата заживя изцяло нов живот

/
/
/
525 Views

25-годишната Веселка от с. Борима, майка на три деца и победител във „Фермата“ 5, претърпя истинска метаморфоза в шоуто. 

Само преди няколко години зрителите видяха бившата конярка като кльощава и очукана от живота млада жена, отглеждаща трите си деца, покорна домакиня и работеща селска работа.

Веселка Маринова се превърна в първата жена- победител в риалитито и малко след това започна да променя живота си.

Лишенията и тежкият физически труд останаха зад гърба й, смени професията си и изгради нов дом. Споделя, че е израснала емоционално като личност и допълва, че наистина се изисква много смелост, за да се направи такъв преход.

Към днешна дата има нов мъж до себе си, но категорично не иска да разкрива личния си живот, тъй като се е напатила от клюки. С бившия й съпруг дори се разбират по-добре отпреди. Помагат си и в грижите за децата, и финансово.

Не обвинява никого за трудното си минало и бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна. Наскоро тя завърши техникум със специалност „Горски лесовъд“. Преди това бе с основно образование, но се амбицира, за да не остава неука.

Наградата от Фермата й даде независимост. Тя купи стара къща в родното си село, която смята да превърне в къща за гости. Не е изключено да се захване и с инфлуенсърство. След като намерила сили да напусне съпруга си и селото, се уредила в Троян, където изработва сувенири.

Не крие, че се надява да спечели и този сезон на „Фермата“. Твърди, че към днешна дата  е щастлива с мъжа до себе си.

Източник: Уикенд

 

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook