img

Веселин Плачков: С Мариана нямаме време да се оженим

/
/
/
942 Views

„С Мариана сме дълго време заедно. Говорим си да вдигнем сватба, но все не ни остава време. Заети сме и няма кога да се случи това. Със сигурност ще има церемония, но няма да е скоро“.

Това призна  актьорът Веселин Плачков, научи ТРГ. Той и Попова се сгодиха през март миналата година. Всички очакваха няколко месеца по-късно да отидат до олтара, но това не се случи.

Семейството на Мариана и Плачков е многолюдно. Двамата с певицата имат обща дъщеря – Екатерина. Мариана има още една щерка от предния си брак, Мария – Магдалена. Плачков също е родител на момиче – Андреа.

„Трудно е с толкова деца вкъщи“, казва Плачков, който за сефте ще играе в сериал. Актьорът е част от новата продукция на „Нова“ – „Пътят на честта“.

„Справяме се някак. Оставяме ги по роднини, когато имаме ангажименти. Но няма как. И двамата с Мариана сме много заети. Дори през това лято не успяхме да идем на почивка“, споделя още той.

В сериала Плачков играе безскрупулния и манипулативен бизнесмен Киро Християнина. „Трудно се играе такава роля. Получих я, след като се явих на кастинг. Имах и други предложения, но избрах да работя с този екип. Познавам се с повече хора в него и е приятно. За пръв път играя в сериал. Това е нещо ново за мен и реших да се отдам максимално на едно нещо. Затова не дадох положителен отговор на останалите запитвания към мен“.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook